Palvelumme

Monipuoliset parturi-kampaamo-ja kauneuspalvelut Jyväskylän Vaajakoskella ammattitaidolla. Meiltä saat myös ekokampaamopalveluita, hiusten kasvivärjäystä ja teemme myös savi-sooda vaalennuksia hiuksille.

Myös hiustenpidennykset, hääkampaukset, ripsienpidennykset (klassiset ja volyymit), geelilakkaukset ja meikkaukset sekä hiusten kasvivärjäystä! Laitamme myös tarvittaessa asiakkaan omat kotoa tuodut hiustenpidennykset, teippi, sinetti tai ompelu tekniikalla. Teemme myös rastoja!

Pienessä ja viihtyisässä kampaamossa meillä on iloinen ja kiireetön asiakaspalvelu, tervetuloa rentoutumaan! Teemme tarvittaessa myös kotikäyntejä liikuntarajoitteisille Jyväskylän lähialueella. Kampaaja esittelymme löydät täältä.

lahjakortti_web
Kotiin voit ostaa halutessasi mukaasi Revlonin laadukkaat hiustenhoito- ja viimeistelytuotteet, ja myös hajusteettomia kotimaisia kampaamotuotteita, sekä ekokampaamo tuotteita. Voit myös ostaa lahjaksi lahjakortit liikkeeltämme.
 
 

Hiusten kasvivärjäys

Kasviväri ei tunkeudu hiuksen sisään muuttamaan hiuksen luonnollista koostumusta vaan se kiinnittyy hiuksen uloimpiin kerroksiin, joten se ei muuta myöskään mahdollista hiuksissa olevaa synteettistä väriä. Jos hiuksesi ovat raidoitetut, se ei haittaa, raidat jäävät vaaleammaksi ja näyttävät uuden värin kirkkaampana. Kasvivärillä ei voi vaalentaa, mutta omaa sävyä pystytään kirkastamaan ja saamaan kauniita kullan sävyjä. Kasvivärillä voidaan myös tummentaa ja tehdä vaikka mustan sävy. Paras lopputulos kuitenkin saadaan, kun ei sanottavasti muuteta hiusten tummuusastetta. Kasviväri on kestoväri, mutta se kuluu kuitenkin tasaisemmin pois hiuksista kuin synteettinen kestoväri. Värjäysten väli voi siis olla pidempi, juurikasvu ei heti haittaa, koska väri on niin luonnollinen. Kasviväri pysyy hiuksissa erittäin hyvin, mutta koska kasvivärit eivät sisällä synteettisiä kemiallisia aineita, niillä voi värjätä useastikin, jolloin väri syvenee.

Beautiful teen feeling free in the fields of barley

Kasviväri on jokaisella yksilöllinen. Vaikka laitetaan aivan sama väri kahteen samanlaiseen pohjaan se on aina yksilöllinen. Ihmisen oma kemia määrää värin sävyn. Jopa joka kerta väri voi olla hieman erilainen, vaikka laitettaisiin sama sekoitus. Jos olet täyttänyt hiusta erilaisilla kemikaaleilla joita on kulkeutunut shampoon, hoitoaineen, muotoilutuotteiden ja hiusvärien mukana hiukseen, olisi hiukset hyvä syväpuhdistaa ennen kasvivärjäystä. Syväpuhdistuksen voi tehdä luonnollisesti mm. saven avulla. Kasviväri ”tekeytyy” muutamien päivän ajan, joten lopullinen tulos on nähtävissä vasta hetken kuluttua. Monesti hiuksissa heti värjäyksen jälkeen havaittavissa oleva vihreä sävy häipyy ja oikea sävy syvenee ja vahvistuu. Lisäksi, värisi muuttuu päivittäin. Mielialasi ja kehon pH-arvo vaikuttavat varsinkin punaisiin väreihin. Kasvivärjääminen on prosessi joka vaatii hieman enemmän pitkäjänteisyyttä kuin kemiallinen värjäys, mutta kärsivällisyys tässäkin asiassa palkitaan! 
Harmaan hiuksen peittämiseksi tarvitaan usein kaksi värjäyskertaa. Yhdellä värjäys kerralla saavutetaan enimmillään noin 50 % harmaiden peittokyky. Kasvivärillä voi värjätä hiusta useastikin hoitavien ominaisuuksien ansiosta ja usein käytettynä väristä saa syvemmän ja intensiivisemmän. Varaa kasvivärjäykseen tullessasi reilusti aikaa, koska vaikutusaika on n. tunti.”
 
 Colour Me Organic kasviväri ei sisällä:
 • synteettisiä ainesosia tai lisäaineita
 • ammoniakia
 • peroksidia
 • resorsinolia
 • PAP (para-aminofenolia)
 • PPD (parafenyleenidiamiinia)
 • parabeeneja

DSC_0251

Savi-sooda vaalennus

Ekologinen vaalennus, ei rasita luontoa eikä hiuksia niinkuin tavallinen vaalennusaine. Parhaimman lopputuloksen saa luonnon väriseen tai kasvivärjättyyn hiukseen, luonnollisia lopputuloksia, beigen ja hiekan sävyjä.

Beautiful teen feeling free in the fields of barley

Savihoito

”Savi on hiuspohjaa ja ihoa voimakkaasti puhdistava ja tasapainottava. Savella on myös kuoriva vaikutus hiuspohjaan. Savella on  suuri kyky imeä itseensä epäpuhtauksia ja hiuskraateerista tukkeutumia mitkä voivat olla hiustenlähdön aiheuttajia. Savihoidon jälkeen hiukset ovat puhtaat ja ilmavat ja tunkkainen väri on kirkastunut. Savihoito on hyvä tehdä ennen ensimmäistä kasvivärjäystä varsinkin haastavampien harmaiden alle, jotta lopputuloksesta tulee tarpeeksi peittävä.”

 

Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta, rentouttaa, parantaa unenlaatua, vilkastuttaa aineenvaihduntaa,poistaa lihaskipuja ja jännityksiä. Hieronnassa käydään selän,käsien,pään ja kasvojen akupuktio pisteitä läpi kevyillä otteilla. Asiakas istuu tuolilla hieronnan ajan. Tervetuloa rentouttavaan kokemukseen!

 

Energialeikkaus

Energialeikkaus eli rentouttava hiustenleikkaus sisältää 15min päänhierontaa ennen leikkauksen aloittamista. Leikkauksessa hiukset leikataan muotoon,kasvusuuntia ja pyörteitä seuraten. Kampaamalla hiuksista poistetaan raskaita energioita ja lisätään hiustupen aineenvaihduntaa. Energialeikkaus yhdistää kehälinjat toisiinsa ja siitä käytetään myös nimeä ”hiusten Feng Shui”.
Ohennussaksia eikä hiustenkuivaajaa käytetä ollenkaan ja leikkauksen aikana on asiakkaan hyvä upota prosessiin ja leikkaus tehdään hiljaisuudessa rauhallisen musiikin soidessa taustalla.
Lopuksi ohjataan pieni mielikuvamatka ja asiakas voi halutessaan nostaa enkelikortin. Lopputuloksena on hyvin laskeutuva helppo malli, mikä pysyy helppohoitoisena pitkään ja rentoutunut olo rauhallisesta hoidosta.

 

 

TURVEHOIDOT

” Lehtosuon Hoitoturvetta on käytetty menestyksellä ihottumien, psoriasiksen, aknen, hiuspohjan, säärihaavojen, vaippaihottuman, lihassärkyjen, nivelvaivojen, reumaattisten kipujen, turvotuksen, verenkiertohäiriöiden, kuukautiskipujen, vaihdevuosivaivojen, eturauhasvaivojen ym. hoitoon. Kokohoito soveltuu reumasäryn, kulumien ja urheiluvammojen hoitoon. Turve tehostaa merkittävästi aineenvaihduntaa ja turpeessa olevat bioaktiiviset aineet hoitavat ihoa.”

 

HARTIA- SELKÄHAUDEHOITO + HIERONTA 

” Selän alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, joka peitetään kelmulla.  Kelmun päälle laitetaan  lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukavan lämmön ja selkä hautuu ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Sillä aikaa kun turve on selässä, hierotaan pää. Tämä hoito on erittäin tehokas hartia- ja selkäkipuihin. Varsinaisessa hieronnassa käytetään klassisia hierontaotteita.” Hoidon kesto 60 minuuttia. Hinta 48eur

 

KOKOVARTALO TURVEHOITO

”Lämmin hoitoturve levitetään selkähartia alueelle sekä jalkoihin. Vaikutusajan turve on lämmön alla ja samalla hierotaan pää. Sen jälkeen selkä ja jalat hierotaan öljyllä, klassisilla otteilla. Lämpö ja turve ja pehmittävät lihaksia joten hieronta ei ole kivuliasta ja lihakset eivät kipeydy.” Hoidon kesto 80min. Hinta 65€ 

 

HIUSTEN JA PÄÄNAHAN HOITO 

” Hiukset kosteutetaan vedellä, jonka jälkeen hiuksiin levitetään runsas turvemassa. Turvemassa hierotaan tasaisesti hiuksiin ja hiuspohjaan.  Turpeen vaikutusta tehostetaan peittämällä hiukset muovipussilla. Vaikutusaika 20-30 minuuttia, jonka jälkeen turve huuhdotaan pois pelkällä vedellä. Hiusturve sopii erilaisiin hiuspohjan ongelmiin: Kuivaan, kutiavaan ja ärtyneeseen tai hilseilevään päänahkaan. ” Hius/päänahan hoito alk 25 eur 40min

 

 

Eslabondexx tehohoito

”Eslabondexx on täysin uudenlaista kemiaa, Eslabondexx korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden, sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin. Sekä tehdä pelkkänä tehohoitona.”
DSC_0263
 
 
 
Orofluido Amazonia tehohoito
 
Sademetsän voimaa ja elinvoimaisuutta hiuksillesi. Tämä tehohoito sisältää acai marjan uutetta, murumuru ”voita”, sacha inchi-öljyä ja keratiinia.
20180502_111430

 

 

Keratiinisuoristus 

Beautiful Blonde Girl. Healthy Long Hair. Space For Text”Hellävarainen, luotettava ja turvallinen käsittely suoristamaan ja silottamaan hiuksia. Ei muuta hiuksen sisärakennetta, luo hiuksen päälle kiillottavan ja suojaavan kalvon. Vähentää takkuisuutta ja poistaa kähäryyden. Keratiinisuoristus on tarkoitettu kesyttämään kähäriä luonnonkiharoita ja silottamaan taipuisia hiuksia. Soveltuu myös korostamaan suoria hiustyylejä, antamalla uskomatonta kiiltoa ja täydellisen suoran lopputuloksen. Lopputulos riippuu hiusten kunnosta ja laadusta.”

Keratiini suoristuksemme on eri toimenpide kuin silkki suoristus tai brasilialainen keratiinisuoristus. Ei ole myöskään suoristuspermanentti koska sisältää runsaasti keratiinia.

 

 • Keratiini: vahvistaa hiusta parantamalla sen rakennetta sisältä ulos, minkä ansiosta hiukset saavat takaisin terveen luonnollisen rakenteensa. Keratiini täyttää hiuksen reiät ja aukot, ja hiuksista tulee kiiltävämmät, taipuisammat ja helpommat muotoilla.

 • Kollageeni: elvyttää hiuksia, palauttaa elastisuutta hiuskuituun. Tiivistää hiusrakennetta.

   

 

Ripsipermanentti

Ripsipermanentti sopii erityisesti jäykkä -ja suoraripsisille. Ripsipermanentti helpottaa ja nopeuttaa päivittäistä meikkaamista, sillä ripsipermanentin jälkeen unohtaa hetkeksi ripsientaivuttimen! Ripsipermanentti pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa, riippuen siitä kuinka nopeasti ripsesi uusiutuvat. Seuraavaa ripsipermanenttia suositellaan otettavaksi vasta, kun edellinen on kasvanut kokonaan pois. Ripsipermanentissa ripsiin laitetaan joko pienet tarrarullat tai silikonimuotteja, joiden päälle yläripset käännetään. Tarrarullien/silikonimuottien koko valitaan ripsien pituuden ja halutun kaarevuuden mukaan. Tämän jälkeen ripsiin laitetaan permanenttiainetta ja lopuksi kiinnitysainetta, joka kiinnittää permanentin (taivutuksen) ripsiin. Aineiden poistettua, tarrarullat tai silikonimuotit poistetaan varovaisesti kosteilla vanulapuilla.

 

Meikkaukset

Teemme päivä ja juhlameikit sinulle tärkeään päivään Bohon luonnonmukaisilla meikeillä. Meikkauksia tekee tällä hetkellä vain Hinni. Meikkaus ajat kannattaa varata ajoissa.

20161104_091255a pieni

 

Varaa oma aikasi samantien nettiajanvarauksessa.
Lämpimästi tervetuloa!

etime