Kampaamo Hinni

Osoite: Vesmannintie 6 40800 Vaajakoski 

Ilmaisia parkkipaikkoja runsaasti lähistöllä, oven edessä 2h paikkoja. Urheilutien varrella olevalla kentällä myös parkkipaikkoja ja K-Marketin takana.

puh. 0400 41 71 75

 

Olethan yhteydessä kampauksiin ja muihin asioihin liittyessä suoraan haluamaasi kampaajaan sähköpostitse, alla osoitteet joihin voi lähettää esimerkiksi kuvia kampauksista. Tämä helpottaa työtämme.☺ 

 

hinni@kampaamohinni.fi 

sari@kampaamohinni.fi

marianne@kampaamohinni.fi

 

Nettiajanvaraus

Lämpimästi tervetuloa!

 

Tietoa meistä

”Kampaamo Hinni on vuonna 2013 perustettu yritys. Vuonna 2015 avasin ensimmäisen oman liikkeen Jyväskylän Vaajakoskelle. Syksyllä 2016 muutimme uusiin tilavampiin tiloihin Vaajakosken keskustaan palvellen monipuolisemmin asiakkaita ja tarkoituksena olisi saada mahdollisimman monet palvelut saman katon alta kukkarolle sopivin hinnoin. Liikkeessämme toimii siis useampi sopimusyrittäjä omineen osaamis alueineen ja omineen vastuineen. Meille asiakaspalvelu ja työn jälki on tärkeää! Meille on helppo tulla, ilmaista parkki tilaa runsaasti lähistöllä ja bussipysäkki aivan vieressä, toivotamme sinut tervetulleeksi meille palveltavaksi.”

Hinni

 Hinni_JDI_9226_2

 

”Kampaajan työssä hienoa on se, että näkee kättensä jäljen samantien. Tykkään yhtälailla leikkauksista kuin värjäyksistä. Erityisosaamisena minulla on ripsienpidennykset, hiusten kasvivärjäykset sekä savi-sooda vaalennukset. Hiusmuotoilijaksi opiskelin Creat Cut Academyssa Helsingissä. Kun en ole töissä kampaamolla, kiireisenä minut pitää 3 ja 4-vuotiaat Meemi ja Moona tyttöni, kodin arkinen pyöritys sekä muut kampaamon pyörittämiseen liittyvät työt. Teen myös kotikäyntejä.” Hiusmuotoilija Hinni Grönvall

 

Parturi-Kampaaja esittelyt

 

Sari

Sari_JDI_9453_2 

”Minulla on monien vuosien kokemus Parturi-Kampaajan työstä yrittäjänä, ja näin ollen taidan monenlaiset Parturi-Kampaajan työt. Teen myös kasvivärjäyksiä ja savi-sooda vaalennuksia sekä keratiini suoristuksia” Parturi-Kampaaja Sari Laukkanen

 
 
Marianne
 
Marianne_JDI_9250_2
 
”Teen ripsienpidennyksiä, ripsipermanentteja sekä rakennekynsiä ja geelilakkauksia vuosien kokemuksella. Sekä hiusten leikkauksia ja värjäyksiä.” Marianne Ahola
 
 
 Satu
 
received_10214710603430850
 
Olen Satu, koulutettu Ekokampaaja, sekä Parturi-Kampaaja.
Minulla on vuosien kokemus parturi-kampaajan työstä, sekä muutaman vuoden ajan olen työskennellyt ekokampaajana. Erityisosaamistani ovat ekologiset hiustenhoidot, kasvivärjäykset, sekä savi-soodavaalennukset. Teen myös Intialaista päänhierontaa, sekä energia leikkauksia. Myös vapaa-ajallani teen kaikkea käsilläni kuten neulon, hoidan puutarhaa, sisustan, leivon ja laitan ruokaa.  Rakastan myös liikuskella luonnossa ja nauttia eri vuodenajoista.
Ekokampaaja Satu Seromaa 
 
 
 Larisa
 
Larisa_JDI_9409
 
Larisa Heinänen, Ripsiteknikko  
 
 
 

images-14header_inebryalatausimages-1

imageslataus (1)

 

 

Kampaamo Hinnin tietosuojaseloste

 

Johdanto

 

Tässä tietosuojaselosteessa määritellään tavat, joilla Kampaamo Hinni kerää, käsittelee, käyttää, suojaa ja siirtää henkilötietojasi. Kampaamo Hinni on salonki, joka tarjoaa palveluita kuten parturi-kampaamopalvelut ja muut kauneuspalvelut.

 

Yrityksen tietosuojavastaava on Hinni Grönvall. Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan/tietojen omistajaan lähettämällä viestin sähköpostitse osoitteeseen hinni@kampaamohinni.fi tai kirjeitse osoitteeseen vesmannintie 6 40800 Vaajakoski.

 

Kerättävät ja käsiteltävät henkilötiedot

 

Keräämämme henkilötiedot sisältävät:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero
 • Terveystiedot tarvittaessa 
 • Syntymäaika asiakkaan suostumuksesta (ei loppu osaa)
 • Osoite mahdollista laskutusta varten

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja peruste

 

Kampaamo Hinni suhtautuu yksityisyyteesi vakavasti, emmekä koskaan myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Henkilötietojasi jaetaan ja suoramarkkinointia suoritetaan vain nimenomaisen suostumuksesi nojalla, jonka voit perua milloin tahansa.

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme tuotteitamme, palveluitamme ja hoitojamme sekä täyttääksemme kaupalliset ja oikeudelliset velvoitteemme. Emme koskaan kerää sinusta henkilötietoja, joita emme tarvitse tai säilytä tietoja pidempään kuin on tarpeen tässä selosteessa määriteltyjen tarkoitusten johdosta.

Pyytäessämme sinulta arkaluonteisia henkilötietoja (esim. terveydentilaasi liittyviä tietoja), syy pyynnölle ilmoitetaan selkeästi yhdessä käsittelyn tarkoitusten kanssa. Nimenomainen ja allekirjoitettu suostumuksesi on aina edellytys suorittamallemme terveystietojesi keräämiselle ja käsittelemiselle.

 

Kuka käsittelee tietojani?

 

Kampaamo Hinni, vesmannintie 6 40800 toimii rekisterinpitäjänä ja käsittelee henkilötietojasi tässä tietosuojaselosteessa asetetuissa tarkoituksissa. Phorest (Anglesea Mills, 9 Anglesea Row, Smithfield, Dublin 7, D07 W5NE, Irlanti) käsittelee henkilötietoja salongin Kampaamo Hinnin puolesta sekä toimii henkilötietojen käsittelijänä. Phorestilla on pääsy henkilötietoihin ainoastaan mikäli Kampaamo Hinni tarvitsee asiakastukea tai vianetsintää. Lisäksi Phorestin tulee käsitellä henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen sekä soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti.

 

Henkilötietojasi käsitellään:

 

 • Niiden henkilötietojen keräämiseksi (nimi, osoite, sähköposti, yhteysnumero, syntymäaika), jotka vaaditaan sopimukseen sitoutumiseen palvelun tai tuotteen myymiseksi.
 • Viestinnän välittämiseksi sinulle, sisältäen ajanvarausten vahvistukset ja niitä koskevat muistutukset sekä varauksesi muuttamista tai peruuttamista koskevat pyynnöt.
 • Terveydellisten tietojen keräämiseksi, jotta palvelut voidaan suorittaa asianmukaisesti sekä niiden tuotteiden ja palveluiden alueiden korostamiseksi, jotka voivat mahdollisesti aiheuttaa asiakkaille terveydellisiä ongelmia.
 • Turvallisen palvelun turvaamiseksi sekä alan standardien mukaisten neuvojen tarjoamiseksi.
 • Relevanttien tarjousten, mainosten ja tietojen valitsemiseksi sinulle.
 • Asiakasmäärämme arvioimiseksi.
 • Lain vaatimien tai oikeudelliseen prosessiin reagoimiseen tarvittavien henkilötietojen säilyttämiseksi.
 • Vakuutustarkoituksissa säilyttämiseksi.
 • Asiakasrekisterien säilyttämiseksi.

 

Oikeutesi tietojen kohteena

 

Mikäli henkilötietojasi on salongin Kampaamo Hinnin hallussa, sinulla on tiettyjä niihin liittyviä oikeuksia. Kun olet antanut meille suostumuksesi yhteydenottoihimme osana markkinointipalveluitamme, voit muuttaa suostumustasi tai peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa käyttämällä kaiken suoramarkkinointimme yhteydessä tarjottavaa tilauksen peruuttamismahdollisuutta tai ottamalla yhteyttä Kampaamo Hinnin tietosuojavastaavaan.

 

Sinulla on myös oikeus:

 

 • Ennen tietojen keräämistä saada tieto siitä, kuinka henkilötietojasi käsitellään
 • Saada pääsy henkilötietoihisi sekä tietojen keräämisen jälkeen tieto siitä, miten tietojasi käytetään.
 • Vaatia henkilötietojesi korjaamista, mikäli ne ovat virheellisiä, epätäydellisiä, epätarkkoja tai vanhentuneita.
 • Vaatia henkilötietojesi poistamista, kun käsittelyn jatkamiselle ei ole pakottavaa syytä.
 • Vaatia käsittelyn rajoittamista, henkilötietojesi käsittelyn estämiseksi
 • Saada henkilötietosi siirrettyä, kopioitua tai siirrettyä salongilta Kampaamo Hinni toiselle organisaatiolle helposti luettavassa muodossa.
 • Vastustaa suoramarkkinointia

 

Kerättyjen henkilötietojen erityiskategoriat

 

Monissa suostumuslomakkeissamme kysytään terveyskysymyksiä, jotta voimme korostaa hoitoja, joilla voi mahdollisesti olla haitallisia vaikutuksia terveydellesi johtuen ottamastasi lääkityksestä tai terveydentilastasi. Kampaamo Hinni pyytää aina suostumustasi ennen tällaisten tietojen keräämistä ja käsittelemistä. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, ottaen kuitenkin huomioon oikeudelliset, vakuutusliitännäiset sekä sopimusvelvoitteista johtuvat rajoitukset (katso lisää kohdasta ”oikeutesi tietojen kohteena”). Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää ja käytämme tällaisia tietoja ainoastaan sen määrittämiseen, onko tietty hoito sinulle sopiva.

 

Keräämismenettely

 

Henkilötietojasi kerätään antaessasi niitä meille Phorest -ohjelman, verkkosivujemme tai sosiaalisen median kautta, puhelimitse, sähköpostitse, kirjallisesti, Kampaamo Hinni -liikkeessä tai millä tahansa muulla tavalla. Tiedot säilytetään käyttämällä Phorest -ohjelmistoalustaa. Osittain käytetään myös paperisia rekistereitä.

 

Kampaamo Hinni antaa sinulle pääsyn tiliäsi ja varauksiasi koskeviin tietoihin Phorest -ohjelman kautta sanottujen tietojen katselu- ja päivittämistarkoituksessa.

 

Lasten yksityisyys

 

Kampaamo Hinni ei kerää alle 16-vuotiaiden lasten henkilötietoja ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta. Mikäli uskot, että meillä on hallussamme alle 16-vuotiasta lasta koskevia tietoja, olethan yhteydessä meihin. (Ikärajaa Suomessa ei vielä vahvistettu kun tätä pohjaa on tehty, tulee olemaan 13 ja 16 välillä.)  Mikäli emme kykene saamaan asianmukaista vanhemman tai huoltajan suostumusta välittömästi, poistamme tällaiset tiedot.

 

Tietojen jakaminen

 

Henkilötietojasi jaetaan ainoastaan Phorestin edustajien kanssa ainoastaan siinä tapauksessa, että salonki tarvitsee asiakastukea tai vianetsintää. Kampaamo Hinni ei jaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa ilman etukäteistä suostumustasi, ellei kyseessä ole tässä tietosuojaselosteessa jo määritelty kolmas osapuoli taikka kun jakamista vaaditaan meiltä osana soveltuvien tietosuojalakien mukaisia oikeudellisia velvoitteitamme.

 

Henkilötietojen käsittelijöiden käyttäminen

 

Henkilötietojen käsittelijät ovat kolmansia osapuolia, jotka tarjoavat meille tiettyjä palvelumme osia. Kun käytämme kolmatta osapuolta, olemme sopimuksin asettaneet tiukat ehdot, jotka säätelevät henkilötietojesi käsittelyä eikä mitään toimia voida suorittaa ilman ohjeistusta meiltä. Kolmannet osapuolet, joiden kanssa työskentelemme, eivät koskaan jaa tai julkista henkilötietojasi ja säilyttävät niitä aina turvallisesti.

 

 

Phorest

 

Kampaamo Hinni käyttää Phorestin tarjoamaa ohjelmistoa ajanvarausten hallintaan, asiakkuuksienhallintaan ja markkinointiin.

 

Phorestin tietosuojaseloste on saatavilla osoitteessa:  https://www.phorest.com/fi/data-protection-privacy/

 

 

Kuinka pitkään säilytämme tietojasi?

 

Kampaamo Hinni säilyttää henkilötietojasi vain sen niin kauan kuin on tarpeen palveluidemme tarjoamiseksi sinulle asiakkaanamme. Kampaamo Hinni on verolakien mukaan velvollinen säilyttämään henkilötietojasi vähintään 7 vuotta. Terveys- ja turvarekistereitä säilytetään 10 vuotta. Mikäli olet antanut meille markkinointitarkoituksia koskevan suostumuksesi, säilytämme tarvittuja vähimmäistietoja siihen asti, kun ilmoitat meille, ettet enää halua vastaanottaa tällaisia ilmoituksia.

 

Edellytykset, joiden nojalla voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä sisältävät:

 • Voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli meillä on oikeudellinen peruste tai velvollisuus taikka se on oikeutetun etumme mukaista.
 • Voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä, kun se on tarpeen oikeudellisten vaatimusten todentamiseksi tai toteuttamiseksi taikka niiltä puolustautumiseksi.

 

Henkilötietojen siirrot

 

Kun henkilötietojasi käsitellään Phorest -ohjelman kautta, kaikkia tietoja säilytetään EU:n alueella. Tietojasi käsitellään Phorest -ohjelman toimesta ja ne tallennetaan Amazon Web Services -pilvipalveluun. Tämän prosessin aikana tietosi salataan sekä siirtojen, että säilytyksen aikana.

 

Seuraamukset, mikäli et luovuta henkilötietojasi salongille Kampaamo Hinni

 

Mikäli haluat ostaa tuotteen tai palvelun Kampaamo Hinni salongilta, tiettyjä henkilötietoja vaaditaan sopimuksen solmimiseksi. Kampaamo Hinni ei voi sitoutua tuotteen tai palvelun ostamista koskevaan sopimukseen kanssasi, mikäli et anna henkilötietojasi.

 

Kuten tässä tietosuojaselosteessa on todettu, käsittelemme henkilötietojasi noudattaaksemme oikeudellisia ja lakimääräisiä velvollisuuksiamme sekä sopimusten täyttämiseksi. Sinulla on aina mahdollisuus kieltäytyä luovuttamasta henkilötietoja, mutta tällöin emme voi tarjota sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai hoitoja.

 

Henkilötietojesi suojaaminen

 

Asianmukaiset toimenpiteet suoritetaan henkilötietojesi suojaamiseksi organisaation sisäiseltä tai ulkoiselta luvattomalta tai asiattomalta pääsyltä. Yhteytesi Phorest järjestelmään käyttää HTTPS tiedonsiirtoprotokollaa sekä TSL suojausta. Tämä tarkoittaa, että kaikki Phorest -järjestelmään siirretyt tiedot salataan tietojen syötön ja pilvipalveluun siirtämisen aikana. Paperisia dokumentteja, jotka sisältävät henkilötietoja, säilytetään lukitussa arkistointikaapissa tai kassakaapissa, joihin on pääsy ainoastaan yrityksen valtuutetulla henkilökunnalla. Työntekijöille annetaan ainoastaan rajatut pääsyoikeudet ja he voivat vierailla yrityksen ohjelmistossa ainoastaan yrityksen johdon antamalla PIN-koodilla.

 

 

 

Valitukset

 

 

Mikäli haluat tehdä valituksen liittyen tapaan, jolla henkilötietojasi on kerätty tai käsitelty salongissa Kampaamo Hinni, taikka et ole tyytyväinen valituksen käsittelyyn, sinulla on oikeus tehdä valitus suoraan valvontaviranomaiselle ja salongille Kampaamo Hinni sekä Kampaamo Hinnin tietosuojavaltuutetulle.

 

Tietosuojavaltuutettu

Ratapihantie 9, 00520 Helsinki, Suomi

 

Kampaamo Hinni tietosuojavaltuutettu/GDPR omistaja

Vesmannintie 6 40800 Vaajakoski

 

 

 

Varaa oma aikasi samantien nettiajanvarauksessa.
Lämpimästi tervetuloa!

etime